El dimecres vinent Fox estrena a Espanya un doble episodi de 22.11.63, la sèrie en què James Franco interpreta un home que aconsegueix viatjar al passat per intentar evitar l'assassinat de Kennedy. Produïda per J. J. Abrams, la ficció està basada en la novel·la homònima de Stephen King. La sèrie, que ha creat una forta expectació i es preveu que sigui una de les grans sorpreses de la temporada, s'estrena simultàniament en 17 països europeus.

James Franco (127 Horas) protagonitza aquest thriller de ficció ficant-se en el paper de Jake Epping, un professor de col·legi acabat de divorciar i decebut amb la vida al qual el seu amic Al Templeton (Chris Cooper) ofereix l'oportunitat de viatjar en el temps per evitar l'assassinat de John F. Kennedy. Templeton posseix un misteriós armari al seu restaurant que permet a qualsevol traslladar-se als anys 60, on Epping té la missió de trobar el futur assassí i reescriure així la història del país.

22.11.63 és la data de l'homicidi de Kennedy i, també, el títol de la novel·la de l'escriptor de terror Stephen King en què es basa la minisèrie. Dividida en vuit capítols, en aquesta producció hi participen també els actors Sarah Gadon, Cherry Jones, Lucy Fry, George MacKay, T. R. Knight, Kevin J. O'Connor, Josh Duhamel i Daniel Webber al paper de Lee Harvey Oswald.

La perillosa aventura del protagonista arrencarà el 1960 a la ciutat de Texas, on Jack investiga els misteris que envolten el presumpte assassí de Kennedy, Lee Harvey Oswald (Daniel Webber). Però la seva missió no només s'enfronta a les amenaces d'Oswald, sinó també a Sadie Dunhill (Sarah Gadon) una atractiva bibliotecària de la qual s'enamora, i al passat en si mateix, que es resisteix amb força a ser canviat. Jake haurà d'enfrontar-se a nombroses barreres que tot sovint no el rebran amistosament.

J. J. Abrams és el productor principal d'aquesta sèrie, que arriba després de dirigir la nova pel·lícula de Star Wars: El despertar de la força, mentre que el guió està a càrrec de Bridget Carpenter (The Red Road).