El pròxim mes de maig, el canal #0 de Movistar + donarà el tret de sortida a Marathon Man, una nova aposta dirigida sobretot al món dels corredors (també coneguts com a runners). Durant una trobada amb els mitjans, que va tenir lloc dijous de la setmana passada en el marc del FesTVal d'Albacete, el principal protagonista del format, Raúl Gómez, va explicar alguns dels principals detalls sobre els quals girarà aquesta producció del grup Zanskar pel canal #0 de Movistar +.

L'home de les maratons va estar acompanyat per María José Rodríguez (gerent de programes del canal # 0), Jorge Ortiz (director de programes factual i actualitat del mateix canal), María Ruiz (directora de Zanskar) i David Moncasi (director del programa).

Raúl Gómez serà a Marathon Man un runner que viatja pel món buscant les carreres més curioses, dures i extremes del planeta. Gràcies al seu original punt de vista, cada setmana aquest nou format descobrirà països, conviurà amb la seva gent i mostrarà apassionants històries de superació personal. D'aquesta manera, el nou espai es converteix en una guia imprescindible per als runners del món, una pràctica esportiva que segueix en alça i, alhora, en un espai de viatges d'aventures perfecte per posar-se en forma.

Al llarg de les sis entregues que conformen el programa, Gómez visitarà Kenya, Anglaterra, Califòrnia, Noruega, l'encreuament entre Argentina i Xile i , finalment, Sevilla. En els seus viatges, a més de conèixer la cultura de cada indret, Marathon Man posarà a prova les seves capacitats amb curses d'obstacles, en condicions extremes i desnivells impossibles. Sobre el fang, el gel o la sorra del desert.