Carlos Sobera torna avui als platós de televisió, aquest cop a Cuatro, amb un programa de cites a cegues on tindrà la missió de facilitar el contacte entre solters que busquen parella; serà el maitre d'un restaurant molt especial, on tindrà la missió d'"acomodar i procurar que tot vagi bé". "Els rebo, els faig seure i després em preocupo per ells; segueixo seva història i, si em necessiten, hi vaig. A vegades els incentivo, els provoco, d'altres els freno, però sempre procurant que regni el bon rotllo, tot és improvisat. Això m'encanta", confessa l'actor i presentador en una entrevista.

Segons Sobera, tot el que es veurà a First Dates, que s'estrena aquesta nit, a les 21.30 hores, a tots els canals del grup Mediaset i a partir de demà es veurà a Cuatro de dilluns a divendres, serà "molt real, molt fresc i espontani" perquè ningú, ni tan sols ell té "cap tipus de guió i en conseqüència, cap control sobre el que passi", assegura. "La gent ve a buscar l'amor i nosaltres som testimonis de tot el que passi entre ells. I de vegades acaben bé", fa broma.

Al programa, que succeeix en un restaurant "creat expressament perquè neixi l'amor entre plat i plat", els solters s'asseuran a sopar de tres en tres parelles, "però després s'aniran barrejant per buscar diferents perfils". "No hi ha continuïtat, les parelles visiten només una vegada el plató", si bé, explica Sobera, "els que fracassen poden tenir una altra oportunitat, i si fracassen altra vegada, els deixem una segona, i si també fracassen, una tercera". No obstant això, el basc confia que ningú necessiti "una quarta oportunitat".

També es donarà informació als espectadors de què ha passat amb les parelles que hagin quallat, però "que ningú s'esperi res estrany, són parelles de tot tipus d'edats i condició sexual, molt normals, el que hi ha al carrer". "És molt realista; a mi m'encanten els realities on no hi ha forma de controlar el contingut" es confessa Sobera.

Amb un equip de més de cent persones i 24 càmeres robotitzades, instal·lades en punts estratègics "per no perdre detall", els participants seran persones totalment desconegudes que s'enfrontaran a primeres cites amb un desenllaç sempre obert a tot.