El canal nord-americà USA Network ja ha fixat una data per a l'estrena de la segona temporada de Mr. Robot. La ficció, protagonitzada pels actors Rami Malek i Christian Slater, tornarà amb nous lliuraments el pròxim 13 de juliol, segons informa el portal especialitzat TV Line. La sèrie segueix les aventures d'Elliot Alderson (Malek), un jove enginyer de ciberseguretat que es veu embolicat en una societat secreta formada per pirates informàtics coneguda com a "fsociety" després de ser reclutat pel seu líder (Slater). A mesura que el protagonista va ?desenvolupant la seva tasca en ella, descobrirà un gran secret sobre el seu passat.

La nova temporada explorarà les conseqüències del "hackeig" que van fer a la companyia multimilionària Evil Corp posant en risc el sistema econòmic, a escala mundial. Segons va avançar fa unes setmanes Sam Esmail, un dels responsables de la producció, les noves entregues tornen a comptar amb BD Wong, i Krista (Gloria Reuben) tindrà més pes en la trama.

A Espanya, no interessa

Encara que Mr. Robot es va proclamar com un dels grans triomfadors en la darrera edició dels Globus d'Or, recollint els guardons a millor sèrie i a millor actor secundari (Christian Slater), la ficció no es pot veure per ara en cap televisió d'Espanya. Ni les plataformes Movistar +, Vodafone o Waki.TV han apostat per portar al territori espanyol una de les ficcions més innovadores i fresques del mercat. Tampoc les grans cadenes en obert, com Mediaset, Atresmedia o Televisió Espanyola, han mostrat interès per aconseguir els seus drets a Espanya.