La Riera tancarà aquesta nit la seva temporada amb un episodi que no deixarà indiferent. Retrobaments inesperats, alguna baralla i, fins i tot, un tret, serà el que mantindrà els espectadors enganxats fins a l'últim moment. A finals de maig, es van rodar les últimes escenes d'exteriors. Se situen a Mataró. En aquest escenari, hi ha un equip de rodatge que es prepara per veure una de les trobades més inesperades. Attrezzo, maquillatge, so, producció, direcció, actors i figurants estan a punt per començar una escena, amb tres càmeres gravant a la vegada.

En Nil torna a Sant Climent, molt canviat i amb retrets per a tothom. Allà es troba amb la seva mare, molt afectuosa amb en Dani. No s'ho pren gens bé. D'altra banda, en Sergi i la Maribel semblen una parella trencada del tot, però la reaparició de la Cristina, que ara sap que en Sergi va encobrir la Mercè fa un any, podria provocar encara més maldecaps.

A més d'en Nil, que està convençut que porta la llavor del mal dintre seu i en fa responsables en Claudi, la Judit i la Mercè, en aquest últim capítol també tindrà molt de protagonisme la Lídia, que no ha superat l'absència de l'Omar i decideix jugar-s'ho tot a una carta. La relació entre l'Ernest i l'Àgata, que ha arribat a un punt límit, és una altra de les trames obertes de la sèrie.

Amb aquest emocionant episodi s'acomiada la sèrie de sobretaula de TV3, que aquesta temporada ha acumulat una mitjana de 383.000 espectadors, amb una quota del 21,7%. El capítol més vist de la setena temporada ha estat el 1.196, emès el 3 de novembre, amb una mitjana de 475.000 espectadors i una quota del 26,4%. Fins ara, per La Riera hi han passat 320 protagonistes, 450 repartiments breus, 750 personatges d'un capítol i 18.000 figurants.