La ficció nord-americana continua immersa en un autèntic revival, amb remakes, reboots, preqüeles i seqüeles d'alguns dels títols més reeixits de les dècades dels vuitanta i els noranta. A títols imprescindibles com McGyver, El Equipo ADallas s'hi sumarà molt aviat el llegendari Magnum. El canal ABC ha anunciat que té entre mans un nou projecte centrat en la filla de l'icònic detectiu privat, a qui l'actor Tom?Selleck va donar vida entre 1980 i 1988 en la sèrie de la?CBS Magnum P.I.

Segons informa Deadline, el canal ja hauria encarregat un pilot, que comptarà amb la producció de John Rogers (Las reglas del juego) i Eva Longoria (Criadas y malvadas). Rogers també s'ocuparà del guió. La seqüela mantindrà els elements essencials de la sèrie original, seguint les passes de Lily «Tommy» Magnum, que arribarà a Hawaii amb la missió de fer-se càrrec de l'empresa de detectius del seu pare.

La protagonista, que encara no té qui la interpreti, s'enfrontarà al costat d'un peculiar equip d'amics i companys a les aventures més arriscades per treure la màscara als delinqüents més perillosos del planeta. Malgrat i que per ara no hi ha res en ferm, els responsables d'aquest nou projecte no descarten la possibilitat que Selleck, que actualment té 71 anys, pugui fer algun breu cameo, donant alguns consells a la seva filla.

«Sabem que ningú pot reemplaçar l'icònic paper de Thomas Magnum, així que en John Rogers va decidir convertir el reboot en una seqüela i continuar amb l'aventura però a través de la filla del personatge, que ja va ser introduïda en la sèrie original», ha assegurat Eva Longoria a Deadline.