El documental estrena avui al vespre el llargmetratge No t'aturis. Un retrat proper de quatre joves del barri del Raval de Barcelona en el seu darrer any de Secundària a l'institut: els seus esforços, anhels i somnis de futur. El primer llargmetratge documental dirigit per Aïda Torrent i produït per Camille Zonca compta amb la coproducció de TV3 i amb la participació del Consorci d'Educació de Barcelona.

No t'aturis narra un any decisiu en les vides de quatre estudiants de segon de Batxillerat a l'institut Milà i Fontanals, al barri del Raval de Barcelona. En aquest curs el seu futur està en joc, un repte en què l'educació juga un paper clau. Com el barri, els quatre joves conformen un mosaic de cultures i procedències diferents, i faran front a un any ple de dificultats, esforços i esperances. El curs no és fàcil i no tots viuen de la mateixa manera l'amenaça de la selectivitat. És un moment de canvis, acadèmics i personals, i els plans de futur donaran moltes voltes.

La directora, Aïda Torrent, ha crescut en una família d'educadors, per la qual cosa al llarg de la seva trajectòria ha combinat la vocació cinematogràfica amb temes pedagògics i educatius.