«Per la meva filla Yolanda mato». Amb aquesta lapidària declaració d'intencions arribarà Menchu al Mirador de Montepinar, personatge al que donarà vida Loles León en la seva participació especial en la sèrie.

Ajudar la seva filla amb els preparatius del seu casament i viure noves emocions seran les prioritats d'aquesta dona de caràcter dur que s'enfrontarà amb l'Amador, el seu futur gendre, en el nou capítol de La que se avecina que Telecinco emetrà avui.

L'actriu barcelonina formarà part d'una de les trames de continuïtat de l'actual temporada de la comèdia.

A més, una seriosa amenaça planarà sobre el complex residencial: l'esquerda que ha aparegut recentment al portal és fruit d'una greu deficiència estructural de l'edifici i la seva reparació requereix una elevada inversió per als diferents propietaris. Decidit a solucionar el problema, Fermín acudirà a un prestador per no perdre temps.

D'altra banda, l'excel·lència en la gestió empresarial de Mariscos Recio portarà a l'èxtasi l'Antonio, el seu fundador, que serà guardonat amb el prestigiós Llamàntol d'Or. No obstant això, la situació es complica quan la saga Recio al complet pretén pujar a l'escenari a recollir la preuada estatueta. Mentrestant, l'empresari decideix buscar un remei per curar l'homosexualitat de la seva filla Alba, font, segons ell, de tots els seus problemes.

A més, després d'aconseguir el vot del col·lectiu LGBT, Araceli, que exerceix de primera dama a la campanya política d'Enrique, convenç la Berta per atraure el vot conservador cap a Acció Ciutadana per la Democràcia i la Cultura (ACDC), el nou partit del seu exmarit.