efe madrid

n El mític director, realitzador i guionista Narcís Ibáñez Serrador rebrà el premi Feroz d'Honor 2017 que concedeix l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE), en una gala que se celebrarà al gener pròxim a Madrid , segons va informar ahir aquesta organització. Ibáñez Serrador, nascut a Montevideo fa 81 anys, és el creador de programes com Un, dos, tres... responda otra vez, Historias para no dormir, Historia de la frivolidad, Hablemos de sexo o les pel·lícules de terror ¿Quién puede matar a un niño? i La residencia.

Personatge «clau» en la història del cinema i la televisió espanyola, segons assenyala l'AICE, a més de ser inspiració per a diversos directors el realitzador destaca per «unir» els dos mons i «innovar» en cada un d'ells «per la seva qualitat tècnica i provocadora».

La IV edició d'aquests premis Feroz incorpora a més al seu palmarès sis noves categories dedicades a les sèries de televisió, així com un premi honorífic al millor llargmetratge documental que es donaran a conèixer en el dia de l'entrega dels guardons.