La sèrie 'Merlí' s'emetrà als Estats Units i l'Amèrica Llatina

Netflix adquireix els drets per Amèrica, Canal Plus per a França i s'està negociant per emetre-la a Itàlia i Alemanya

23.11.2016 | 07:04
La sèrie 'Merlí' s'emetrà als Estats Units i l'Amèrica Llatina

La companyia Netflix ha adquirit els drets de la primera temporada de la sèrie ´Merlí´ per difondre-la a l´Amèrica Llatina i als Estats Units, segons ha informat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). La ficció està protagonitzada per Francesc Orella i gira al voltant d´un professor de filosofia i la relació amb els seus alumnes de Batxillerat. La primera temporada va reunir 561.000 espectadors amb una quota de pantalla del 18.3%. Els primers tretze capítols de la sèrie es van poder veure a la resta de l´Estat a través de La Sexta. Canal Plus França n´ha adquirit els drets de la versió en francès.

Des de la CCMA s´afegeix que també s´està en negociacions per a l´adaptació de la sèrie a Itàlia, Alemanya i els Estats Units.

TV3 està emetent els darrers capítols de la segona temporada. El d´aquest dilluns va ser el programa més vist del dia, amb una audiència de 578.000 espectadors i una quota del 22,3%, rècord de la temporada.

A Internet el programa s´ha situat primer del rànquing setmanal de programes més vistos en usuaris únics, en set de les nou setmanes de què es tenen dades.

Fins diumenge, dia 20 de novembre, els diferents capítols de la sèrie havien tingut 2.280.000 reproduccions, amb una mitjana setmanal de 116.000 usuaris únics i 253.000 reproduccions. Un 22,4% del consum d´aquests vídeos a la carta es fa des de fora de Catalunya. El capítol més vist fins ara és el dedicat a Judith Butler amb 240.000 reproduccions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema