Després de l'èxit aconseguit en la seva primera temporada, la sèrie Madres forzosas torna el divendres a Netflix amb les seves històries amables per a tota la família. «És una cosa que la gent estava esperant i que gaudeix», ha afirmat en una entrevista la seva protagonista, Candace Cameron. «Poden seure en família i entretenir-se», afegeix Cameron, que interpreta D.J. Tanner, la germana gran de la família en la sèrie original de finals dels vuitanta, Padres forzosos, i convertida ara en la protagonista d'aquest spin off que va renovar per a una segona temporada poques setmanes després del llançament de la primera.

L'esbojarrada casa de la família Tanner serà en aquesta nova tanda d'episodis l'escenari d'una temporada temàtica en què celebraran Halloween, el Dia d'Acció de Gràcies, Nadal i Any nou.

Padres forzosos, que va arribar gairebé els 200 episodis, resumia la vida de Danny Tanner (Bob Saget), un pare vidu que havia de cuidar les seves tres filles -DJ, Stephanie, i Michelle- amb l'ajuda del seu millor amic Joey (Dave Coulier) i el seu cunyat Jesse (John Stamos).

La seva seqüela se centra en la història de D.J., ara una veterinària, vídua, mare de tres fills, i que viu amb la seva germana Stephanie (Jodie Sweetin) i la seva millor amiga i mare soltera Kimmy Gibbler (Andrea Barber). Igual que a la sèrie original, la ficció de la seqüela es desenvolupa gairebé per complet a l'interior de la llar Tanner, espai que roman pràcticament igual que fa vint anys.

En la primera temporada i després de la mort del seu marit, D.J. es va mudar a la casa de la seva infància amb els seus tres fills -l'estrany Jackson (Michael Campion) de tretze anys, el neuròtic Max (Elias Harger) de set i el nadó Tommy (interpretat pels bessons Dashiell i Fox Messitt) -per comptar amb el suport de Stephanie i la Kimmy, qui té una filla, la simpàtica adolescent Ramona (Soni Bringas).

En els nous capítols s'incorporen a la història l'esbojarrada família de l'oncle Jesse i la nova parella de Matt, mentre que l'exmarit de la Kimmy se suma a la ficció com a personatge assidu.