La plataforma Netflix posarà des d'avui divendres a disposició dels seus subscriptors, de forma simultània a tot el món, Por trece razones, la nova sèrie que porta a la pantalla el famós llibre de Jay Asher, i la pel·lícula The Discovery, protagonitzada per Robert Redford.

Por trece razones explica la història de l'adolescent Clay Jensen (Dylan Minnette), que torna a casa després de l'escola i troba una misteriosa caixa amb el seu nom. A dins, descobreix una cinta gravada per Hannah Baker (Katherine Langford), una companya de classe per la qual sentia alguna cosa especial i que es va llevar la vida dues setmanes abans. La ficció, que també compta en el seu elenc amb la jove estrella del pop Selena Gómez, traça una història complexa i colpidora sobre la vida adolescent que commourà el públic d'aquesta franja d'edat.

D'altra banda, la pel·lícula The Discovery, que compta en el seu repartiment, a més del veterà Robert Redford, amb Jason Segel, Rooney Mara, Jesse Plemons i Riley Keough, és una història d'amor ambientada en un món en el qual s'ha demostrat científicament que hi ha un «més enllà». Dirigida per Charlie McDowell i escrita per ell mateix, al costat de Justin Lader ( The one I love), la pel·lícula mostra un món en què comença a produir-se una onada de suïcidis per intentar arribar a aquest lloc.