El passat 21 d'abril es va iniciar el rodatge de Vida privada, una minisèrie de TV dirigida per Sílvia Munt i basada en la novel·la de Josep Maria de Sagarra. És una coproducció d'Oberon Cinematogràfica, TV3, amb producció associada d'ImpulsaFilm i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Segons ha informat la televisió pública, en un comunicat, Vida privada és la crònica d'un naufragi social situat en un moment crític i de canvi, que viu els darrers moments de la dictadura de Primo de Rivera i l'inici de la República. S'ha començat a rodar a Barcelona i Terrassa i també es visitaran Vilafranca del Penedès, Cervera, Lleida i Montcortès.

La producció compta en el seu elenc amb els actors Pablo Derqui (Guillem de Lloberola); Francesc Garrido (Frederic de Lloberola); Aida Folch (Conxa Pujol); Pedro Casablanc (Baró de Falset); Maria Molins (Rosa Trenor); Pep Cruz (Tomàs de Lloberola); Diana Gómez (Maria Lluïsa); Vicky Peña (Pilar Romaní) i Àgata Roca (Maria Carreras), entre altres.