TV3 ampliarà la durada del «TN comarques» a 40 minuts

?L'informatiu territorial estrenarà a partir del mes de setembre un nou format que serà dirigit i presentat per la periodista Núria Solé

09.05.2017 | 07:07
La periodista Núria Solé.

Televisió de Catalunya estrenarà al setembre un nou format per al TN comarques per donar més temps i més difusió a la informació del territori, amb una edició d'abast nacional que començarà al voltant de les 13.45 h i que enllaçarà amb el TN migdia. Núria Solé, actualment al capdavant de la segona part del programa Els matins de TV3, serà la directora i presentadora d'aquest nou informatiu.

Segons un comunicat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Solé ha manifestat la seva satisfacció per enfrontar aquest nou repte. La presentadora i directora del nou informatiu ha explicat que «aquest nou repte suposa impulsar el format del TN comarques per oferir més actualitat d'arreu del país, amb més connexions en directe per explicar el que passa des del lloc on passa, i a disposició del conjunt de l'audiència».

El format actual, de catorze minuts en emissió nacional i set minuts en desconnexió des dels diferents platós de les delegacions, evoluciona cap a un telenotícies d'uns 40 minuts completament d'abast nacional, amb més informació del territori i des del territori, i amb una gran força de les informacions en directe i des de l'exterior, i alhora se'n potenciarà la difusió a través del web i les xarxes socials, segons afegeix el comunicat de la CCMA.

Les Terres de l'Ebre, la Catalunya Central, el Pirineu, l'Empordà, l'Aran o la zona del Vallès i el Maresme guanyaran presència per oferir, juntament amb les comarques de Girona, el Camp de Tarragona, les Terres de Lleida o l'àrea metropolitana de Barcelona, tota la informació que generi cada dia el país, d'una manera més àgil i flexible, en funció dels esdeveniments. Així mateix, l'edició del TN comarques en aranès per a la Vall d'Aran mantindrà la seva programació pròpia setmanal, emetent-se els divendres al migdia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema