El periodista Josep Capella ha estat designat nou corresponsal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a París.

Capella, que s'incorporarà al nou càrrec a la tardor, substituirà Joan Carles Peris, que ha cobert les informacions de França des del març del 2014 i que, a partir del setembre, serà el nou cap de la secció d'Internacional de la redacció d'Informatius de TV3.

El nou corresponsal de la CCMA a París ha estat designat després de superar un procés de selecció intern entre els professionals de l'empresa que han optat a aquest lloc de treball.

Per altra banda, el Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) va concloure ahir que la CCMA va complir les missions de servei públic amb criteris de qualitat, pluralisme i diversitat durant el 2016. L'informe es va aprovar amb cinc vots a favor i una abstenció. Pel que fa al pluralisme informatiu, el primer tema que va ocupar més minuts durant l'any passat és la crònica política internacional (20,3% a TV3 i 18,4% a Catalunya Ràdio).