Convergència i Unió es manté invencible a Riudellots i assoleix de nou el govern de la vila gràcies a la majoria absoluta. És la tercera vegada que Montserrat Roura ocuparà l'alcaldia de la població perllongant d'aquesta manera el domini nacionalista que s'ha esdevingut desde la restauració de la democràcia.

Per la seva part, IpR s'ha quedat lluny dels seus pronòstics que albiraven, com opció menys satisfactòria, obtenir un quart regidor. Tanmateix, s'han mantingut amb tres edils, com en l'anterior mandat. En canvi, SI ha aconseguit ocupar el buit que havia deixat ERC en no presentar-se a les eleccions i ha obtingut el regidor dels republicans. D'aquesta manera, Guillem Burset, conegut al poble i antic regidor de CiU amb l'exalcalde Josep Micaló, aconsegueix entrar al consistori amb una formació nova.

La majoria absoluta de Roura li permetrà desplegar el seu programa electoral sense problemes i així se centrarà en l'ampliació del pavelló, la renovació del clavegueram al nucli antic, el soterrament de serveis, la reurbanització del carrer major i el foment de l'ocupació amb la posada en marxa del food lab.

Els grups de l'oposició hauran d'intentar convènçer Roura per tal que incorpori les seves propostes entre les prioritats del govern.