L'Olot és el primer rival del Figueres d'Eduardo Vílchez aquesta pretemporada. Després de més d'una setmana d'entrenaments, el conjunt figuerenc començarà a preparar amb més forces la competició oficial amb els partits amistosos. El d'avui davant l'Olot ha de servir per conjuntar el nou Figueres, que no ha viscut molts moviments durant l'estiu, però si que ha tingut incorporacions per reforçar les diferents línies de l'equip. Venzal, Adrià Casanova, Gallego, Aleix Prunés, Sergi Romero, Alexis, Santi Varese i els juvenils David Costa i Roger Brugué seran presentats davant la seva nova afició, juntament amb els renovats Chicho, Revert, Roger Vidal, Cunill o Serramitja, entre d'altres. L'equip encara aquesta nova temporada amb el llistó alt, després del play-off d'ascens a Segona Divisió B aconseguit la temporada passada. La temporada serà exigent, així com també aquest duel davant l'Olot.

A la presentació hi serà tot l'equip i el cos tècnic, que també serà presentat i al partit, també es podran veure els jugadors que estan a prova amb l'equip i que volen convèncer a Eduardo Vílchez. El que sembla que no jugarà el partit és Marc Serramitja, per culpa d'unes molèsties físiques al turmell. Això suposa que, si no hi ha novetat d'última hora, no es podrà veure un enfrontament entre els germans Serramitja, en Marc, del Figueres i en Marcel, que juga a l'Olot en qualitat de cedit per part del Girona.

Per part de l'equip olotí, Èric Reverter, Jose i Abel Solé podrien debutar aquesta pretemporada després de perdre's el partit davant l'Escala per lesió. El partit es disputarà a l'estadi de Vilatenim a partir de les 19,30 hores de la tarda i l'entrada pels que no siguin socis del Figueres serà de cinc euros.