El Llagostera es va endur ahir una nova edició del Trofeu Vila de Palamós en imposar-se per 0-2 al Nou Estadi al degà en un partit força igualat, sobretot en els primers 45 minuts. Al final, però, van acabar decidint els gols de Juanto i Nuha per fer valer la diferència de categoria a favor dels blaugranes. El Palamós torna a jugar demà a casa un amistós en aquesta ocasió contra el Sabadell, que precisament serà el rival del Llagostera dissabte a la Nova Creu Alta. L'equip d'Oriol Alsina, que continua invicte aquest estiu, tancarà la pretemporada diumenge al camp de l'Escala.

Tots dos equips van aprofitar el duel per seguir fent proves i posant a punt la maquinària abans que arrenqui la lliga el proper 22 d'agost. Tot i la igualtat a la primera part, qui duia el pes del partit era el Llagostera, encara que sense punteria. Poc després de la primera mitja hora de joc Juanto va encertar en rematar una pilota després d'una bona centrada per la banda de Dembo. El local Segura va arribar a tocar la pilota però no va evitar el gol de l'equip visitant. Abans del descans l'afició del degà va indignar-se amb l'àrbitre per inhibir-se en un clar penal de Rovirola sobre Agi. A la represa els dos equips van fer múltiples canvis i això va anar en contra de l'espectacle.

El partit va perdre ritme i les oportunitats de gol van decaure. La millor ocasió del Palamós va ser a un quart d'hora del final quan Barrera va xutar des de l'alçada del punt de penal però la pilota va ser aturada per René. Poc després arribava la sentència del Llagostera: falta lateral servida per Pitu que Nuha aprofita guanyant la partida a la defensa local. Juanjo, Imaz, Escassi, Tito, Benja, Jordi López, Masó, Ríos Reina i Eloy Gila no van entrar a la convocatòria de l'equip d'Alsina.