Molt a millorar però de cap manera hi ha preocupació perquè la Lliga tot just ha començat. Aquest és el pensament unànime entre la plantilla del Llagostera després de perdre en el debut a la Lliga davant l'Osasuna (0-2).

Un d'ells, el saltenc Pitu Comadevall, va sortir d'inici en el primer partit de Lliga disputat pels llagosterencs a l'Estadi Palamós-Costa Brava fins que als 58 minuts va ser substituït per un dels nous fitxatges dels gironins, Emilio Sánchez. El migcampista del Llagostera, que afronta la seva quarta temporada a les files del conjunt blaugrana, reconeixia després de la primera derrota del'equip d'Alsina i Álvarez que el Llagostera «no va estar bé i l'Osasuna va ser superior». El jugador format al planter del Barça reconeixia, com també va apuntar el seu entrenador Oriol Alsina, que l'aspecte físic és un dels punts a millorar i a l'hora d'intentar aixecar un 0 a 2 com va passar davant l'Osasuna, el cansament acumulat a les cames dels jugadors del Llagostera va suposar un handicap massa difícil per intentar una proesa que ja s'intuïa que no arribaria. Segons Pitu, «l'Osasuna va demostar que físicament portava una marxa més que nosaltres, però tot just som a l'inici de la temporada i l'important és anar progressant de mica en mica».

«No passa res, hem perdut el primer partit però hem d'aixecar el cap i seguir treballant». Només faltaria que haguessin de saltar les alarmes per haver perdut el primer partit, com és lògic, l'equip ha d'anar a més i millorar molts aspectes, com apunta el mateix Pitu, «el físic, el joc aeri, les segones jugades, el posicionament damunt del camp, l'adaptació dels nous...». A més, la Segona A és eterna i el marge de millora és molt gran. Tot i el mal debut dels blaugrana, Pitu creu que cal mantenir el cap fred i explica que «no passa res, hem perdut el primer partit però hem d'aixecar el cap i seguir treballant». Dissabte vinent a Lugo, el Llagostera tindrà l'oportunitat de refer-se del 0 a 2 encaixat davant l'Osasuna i el llagosterenc confia en sumar els primers punts de la temporada, tot i admetre que «no estem en el nostre millor moment però cal donar un missatge de tranquil·litat». A diferència de Pitu, un dels homes que s'estrenava com a jugador del Llagostera, el davanter Chumbi també va admetre que «el Llagostera no va fer un bon partit i l'Osasuna va ser superior » .Segons l'ex de l'Albacete, «sobretot van estar més encertats en la definició», i seguint el fil del discurs de Pitu, el davanter llagosterenc creu que «hem d'aprendre de les derrotes per millorar però només hem jugat el primer partit de Lliga». Per últim, Chus Herrero va explicar que « és lògic que els nous ens haguem d'adaptar al sistema de joc i als nous companys però cal millorar molt i treballar molt dur».