Hi ha vegades que el futbol dóna alegries, d'altres que dóna impotència, però sigui quin sigui el resultat i la situació, hi ha una cosa clara: sempre deixa amics. Aquest és el cas d'un reguitzell de jugadors que aquest cap de setmana han viscut moments especials i de retrobaments. Coincidència o no, el calendari ha volgut que aquest cap de setmana fins a tres equips gironins juguessin a Palma de Mallorca.

El primer en fer-ho va ser el juvenil de Divisió d'Honor del Girona FC que dissabte va guanyar al camp del San Francisco (1-2). Ahir, va ser el torn de l'Olot que a les 12 h del migdia va visitar l'Atlètic Balears a Son Malferit, en un duel que van veure en directe Oriol Alsina, Òscar Álvarez, Javi Salamero i la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó. Allà, qui va viure una jornada de retrobaments va ser Francesc Fullana que va veure com el seu extècnic aprofitava la coincidència per veure un dels duels destacats de Segona B. No va ser l'únic a qui va poder saludar. També es va retrobar amb homes com Pitu, Moragón i Vallho, amb qui va coincidir a les files del Llagostera en la temporada de l'ascens històric a Segona Divisió A. Precisament, Fullana a la tarda va ser a l'Iberostar Estadi (Son Moix) per comentar el partit del seu exequip contra el Mallorca en la retransmissió de Fem Girona. En el partit entre l'Atlètic Balears i l'Olot, també hi va jugar Chando, el davanter de Palma que la temporada 2013-2014 va defensar la samarreta del Girona.

I a la tarda la jornada es va completar amb la presència del director esportiu del Llagostera, exentrenador del Girona, Javi Salamero a la llotja de Son Moix. L'ara secretari tècnic dels blaugranes va coincidir abans i després del partit amb el banyolí Ferran Corominas, ara a les files del Mallorca. Coro va defensar la samarreta del Girona la temporada 2011-2012, amb qui va jugar 38 partits, arribant a marcar la xifra de 18 gols, i convertint-se en una peça clau per mantenir el Girona a Segona A.

Qui també defensa actualment la samarreta del Mallorca aquesta temporada, malgrat que ahir no va poder jugar per culpa d'una lesió, és l'exjugador del Girona, Javi Acuña. El davanter encara és recordat a Montilivi. No n'hi ha per menys. Els números parlen per si sols. El jugador que va arribar cedit del Reial Madrid la temporada 2011-2012, per jugar 17 partits i marcar 4 gols, i que va continuar un curs més, la 2012-1013 per jugar 36 partits i marcar 18 gols, va ser una peça bàsica en els esquemes de Rubi l'any del primer play-off. Ahir, el davanter paraguaià no va poder jugar per culpa d'una lesió que va patir la setmana passada al camp de l'Oviedo i que el mantindrà uns dos mesos de baixa. Però la jornada de retrobaments no es va acabar aquí perquè en aquell Girona també hi eren Benja i Chus Herrero. Un altre component de l'equip de la promoció, Jose Martínez, va ser titular amb l'Olot al matí en l'empat dels garrotxins contra l'Atlètic Balears.