La missió per demà està ben clara:?toca repetir aquell dos a la travessa al Nuevo José Zorrilla de Valladolid que ja fa temps que es va aconseguir. Una temporada i quinze desplaçaments després, el Llagostera torna a l'escenari en el que va aconseguir l'última gran alegria a fora. La millor motivació i el millor al·licient possible per trencar l'actual ratxa de quinze partits sense guanyar a domicili, en els que ha acumulat només 2 empats i fins a 13 derrotes, és rememorar vells temps i intentar emular un passat que ja comença a ser una mica llunyà. Demà, els d'Oriol Alsina tenen l'oportunitat de repetir una victòria de prestigi que van apuntar-se el passat mes de juny;?una golejada que els va servir per tancar per la porta gran la temporada del debut a Segona A amb una més que meritòria novena posició a la taula classificatòria.

Aquesta jornada, el conjunt blaugrana tornarà a trepitjar la gespa del Nuevo José Zorrilla de Valladolid, el mateix escenari en el que el 7 de juny del 2015 els gironins van apuntar-se un valuós 2 a 4 final gràcies als gols de Jesús Imaz, Sergio León, Eloy Gila i Arturo Rodríguez, davant un rival que acabaria disputant, sense gaire èxit, el play-off d'ascens a la Primera. Més de deu mesos després d'aquella victòria lluny de l'estadi Palamós-Costa Brava, el conjunt que entrena Alsina espera repetir una victòria com aquella o encara que sigui amb menor diferència, però victòria al cap i a la fi, a la llar d'un Valladolid (actualment onzè) que mirarà en aquesta recta final de Lliga de tornar a provar sort amb l'ascens a Primera Divisió.

El Llagostera, un rival maleït

L'objectiu davant els castellans és guanyar i, per tant, aconseguir un quatre de quatre a favor dels blaugrana. I?és que els precedents entre el Valladolid i el Llagostera juguen a favor dels gironins. En els tres partits que han jugat fins ara tots dos equips, les victòries sempre han estat per als llagosterencs. La temporada passada, el Valladolid va caure a Palamós (2-0) i al Nuevo José Zorrilla (2-4), mentre que en el partit de la primera volta el triomf també va ser per als homes d'Alsina (3-1).

Aconseguir guanyar d'una vegada per totes lluny del Costa Brava s'està convertint en una obligació per a un equip que, tot i la victòria del Mallorca al camp de l'Osca de dimecres -que ha allunyat la permanència als 7 punts-, segueix amb la motivació al màxim després de desfer-se l'últim cap de setmana del conjunt balear al seu estadi i de maquillar una ratxa més que negativa en el que portem de segona volta.

Arribarà la segona seguida?

Per aquesta jornada, el Llagostera té al seu davant un doble repte inèdit fins ara. Té al seu abast guanyar a fora per primer cop a la lliga, però també enllaçar dues victòries. Quelcom que, fins ara, no ha aconseguit en el que portem de temporada. Cada vegada que els blaugrana han aconseguit sumar els tres punts, automàticament han perdut, demostrant la gran irregularitat dels d'Oriol Alsina aquesta lliga, una llosa que els ha condemnat a no poder escapar del pou on es troben ara enfonsats.

Exceptuant el 3-0 de diumenge passat amb el Mallorca, en les anteriors sis victòries, en cap cas s'ha estat capaç ni tan sols d'empatar el partit següent i sempre s'ha encaixat una derrota. Amb el bon regust de boca pel vital triomf davant els mallorquins i el bon joc i també les bones sensacions generades en l'últim desplaçament al camp de l'Elx (1-1) -on el triomf es va escapar per culpa d'un gol de Sergio León als últims minuts-, el Llagostera confia que a la setena vagi la vençuda.