Tres gols encaixats en menys de mitja hora han sentenciat el Llagostera, que ha perdut una bona oportunitat per sumar contra un rival directe i mantenir així viva la flama de l'esperança de la permanència. El 3-0 final no només confirma que els blaugrana no se'n surten a fora, sinó que complica encara més les opcions de salvació dels d'Oriol Alsina.

Un gol de Darwin Machis als dos primers minuts ha complicat el panorama només d'inici per a un Llagostera que s'ha vist superat per un rival molt més encertat als metres finals. L'Osca ha estat més intens i ha anat a per totes, mentre que els gironins mai han trobat el seu rumb i ha vist com se li apareixien els fantasmes que els acompanyen cada cop que juguen lluny de Palamós.

Si l'1-0 ha fet mal, letal han estat les dues rematades d'Íñigo López als minuts 22 i 24. En dues accions gairebé calcades, el defensa ha deixat en evidència l'estat de concentració del Llagostera i ha marcat el 2-0 i el 3-0. Un resultat així, abans de la mitja hora de joc, ha posat molt coll amunt el partit per als visitants, que no han pogut reaccionar.

Ha pogut caure en quart en més d'una ocasió però René ha aparegut a temps per evitar un mal major. Tébar s'ha hagut de retirar lesionat abans del descans i a la represa els d'Alsina s'han estirat a la recerca del gol del honor, tot i que Benja, el més incisiu, no ha trobat porteria en un parell de rematades. Un xut de José Carlos que ha desviat un defensor ha acabat al fons de la porteria al minut 86, però la reacció ha arribat massa tard.

Osca: Leo Franco, Christian, I. López, Carlos David, Nagore, Fran Mérida (Gaspar, min. 57), Aguilera (Bambock, min. 54), D. Machís, González, Samu Saiz (Camacho, min. 33) i Arruabarrena.

Llagostera: René, Edu Oriol, Tito, Chus Herrero, Álex Cruz, Querol (José Carlos, min. 46), Tébar (Pitu, min. 28), Escassi, Benja, Ríos (Fofo, min. 62) i Natalio.

Gols: 1-0, Machis (min. 2). 2-0, Íñigo López (min. 22). 3-0, Íñigo López (min. 24). 3-1, José Carlos (min. 86).

Àrbitre: López Amaya. Va amonestar Bambock,

Estadi: 2.733 espectadors a l'Alcoraz.