El Llagostera va afegir ahir una peça més a la plantilla amb l'anunci de la contractació del lateral dret Carlos Albarrán procedent del Prat.Nascut a Canyelles fa 22 anys, Albarrán es va formar al planter de l'Espanyol i també ha passat pel Badalona i el Sant Andreu abans d'arribar al Prat el 2014. Amb el conjunt potablava Albarrán va viure l'ascens a Segona B la temporada passada i va ser un dels jugadors més destacats de l'equip. Albarrán arriba per competir amb Jordi Masó per un lloc al lateral dret i, de passada, nodreix una defensa on tan sols hi són fins ara el central Rodri i el lateral esquerre Valentín Merchán, fitxats de l'Eupen belga i el Sabadell, respectivament.

«Els dos últims anys ha estat el millor lateral dret de Tercera», assegurava Oriol Alsina que defineix Albarrán com un carriler «jove, molt físic i amb recorregut». Amb Albarrán, el Llagostera completa el lateral dret tot i que Alsina revela que s'estan plantejant retornar Masó al pivot.

D'altra banda, les bones temporades de Nuha Marong i Marc Rovirola a l'Elx Il·licità i Fuenlabrada, respectivament, han fet que els dos jugadors hagin captat l'atenció de diversos clubs. Nuha tindria propostes d'equips de Segona A i d'algun filial mentre que per Rovirola, el Fuenlabrada i l'Albacete s'hi haurien interessat. «Podria ser que sortissin. S'ho estan mirant. Això sí, qui els vulgui hauria d'arribar a un acord amb nosaltres perquè tenen clàusules de rescissió molt elevades», deia Alsina. L'Albacete també s'hauria interessat per Eloy Gila.

Dilluns, proves mèdiques

Mentrestant, l'equip donarà el tret de sortida a la nova temporada dilluns que ve amb les proves mèdiques mentre que la primera sessió serà dimecres. Aquesta pretemporada, els gironins disputaran 8 partits:?Barça B (27 juliol), Prat (31 a fora), 1 d'agost (per confirmar), Al Wahla (6 d'agost), Palamós (7 d'agost), La Jonquera (10 d'agost a fora), Girona (12 d'agost), Reus (13 d'agost).