El centre lúdic termal Magma, de Santa Coloma de Farners, ha sabut consolidar una oferta basada en el termalisme de nova generació, on es combinen les propietats terapèutiques de les aigües termals mineromedicinals amb un espai totalment reformat al servei de tot tipus de públic. Des de la darrera reforma, ara fa dos anys, el Magma ofereix un extens espai termolúdic de banys i saunes on destaquen, a banda dels spas interiors i exteriors i les piscines a diferents temperatures, tres Jacuzzi elevats a més de 6 metres d'alçada (dos d'ells exteriors) i tres saunes gravitàriums totalment de vidre des d'on gaudir de tot l'entorn natural que l'envolta. I quan es fa fosc, una projecció de gran format sobre una pantalla lineal de 130 metres de llargada, única a Europa, convida el visitant a fer un viatge a través dels racons més màgics i desconeguts d'Islàndia.

Completen les seves instal·lacions el reformat restaurant bufet lliure Magnatum, on degustar una acurada selecció d'amanides, plats tradicionals de la cuina catalana i tota mena de carns a la brasa elaborades al moment. Una proposta gastronòmica saludable i de qualitat que es pot combinar amb els banys gràcies a uns packs exclusius que ofereixen la possibilitat de dinar o sopar. I la zona de l'Spa Club, amb una moderna i extensa oferta de massatges, tractaments corporals i estètics. Sempre amb reserva prèvia i tracte personalitzat.

A més, el Magma és un dels pocs centres a Europa especialment preparat per a famílies. Amb una piscina termal exclusiva per a nens i nadons on els pares poden gaudir amb els més petits de la seva primera experiència termal.

Actualment destaquen els packs de més d'un dia on es combina l'estada a Magma amb l'allotjament en el reformat hotel balneari Termes Orion, que l'any passat es va transformar completament per passar de 3 a 4 estrelles. La combinació de Magma més el renovat hotel balneari de 4 estrelles en la mateixa finca, junt amb l'extensa oferta gastronòmica dels dos establiments, donen lloc a un nou concepte de Resort Termal idoni per a curtes i llargues estades.