Vacances a la tardor: aquestes són les destinacions que pots descobrir després de l'estiu

L’agència de viatges Eurovacances organitza experiències úniques a indrets com Nova Zelanda, Corea del Sud, la Patagònia o la Polinèsia Francesa, entre d’altres. 

El Mont Cook de Nova Zelanda

El Mont Cook de Nova Zelanda / cedida

Jaume Puig

L’estiu ja ha arribat. Bon temps, dies més llargs, i les esperades vacances. Durant les pròximes setmanes els aeroports s’ompliran de viatgers intrèpids que volaran a destinacions idíl·liques. Les platges ho faran de gent torrant-se i els espais naturals d'aventurers que volen desconnectar del dia a dia. Però no tothom fa les vacances a l’estiu, moltes persones prefereixen la tranquil·litat i els preus de la tardor.

Fer vacances a la tardor és una molt bona opció i és el millor moment per descobrir indrets màgics sense la massificació de l’estiu. Eurovacances, una agència especialitzada en dissenyar experiències úniques a tots els continents, organitza diferents viatges per viure una aventura especial en aquesta estació de l’any. Àsia, Oceania o l’Amèrica del Sud ofereixen indrets màgics per gaudir de valent.

Vols planificar un viatge a la tardor? En aquest article et donem set idees que no et deixaran indiferent.

Set viatges per fer a la tardor

Nova Zelanda: la terra de El Senyor dels Anells

Nova Zelanda és una de les destinacions més increïbles que es poden visitar. Els seus paisatges enamoren a primera vista i el contrast entre ells és únic. Tant és així que Peter Jackson va convertir-la en la Terra Mitjana de les seves pel·lícules de “El Senyor dels Anells”. Allà descobriràs fiords, boscos densos, llacs d’aigua cristal·lina, muntanyes nevades i platges extenses.

Nova Zelanda

Nova Zelanda / Cedida

Eurovacances organitza un viatge de 17 dies a Nova Zelanda amb sortida el 13 de novembre. Un recorregut per l'illa del Nord i del Sud per poder gaudir de tota la seva màgia.

La Patagònia argentina i xilena

La Patagònia és una de les regions més remotes i impressionants del planeta. L’extrem sud de Sud-amèrica és un indret únic amb uns paisatges de contrastos amb planes ventades, glaceres impressionants com la de Perito Moreno o d’Upsala, llacs cristal·lins, costes salvatges i cims vertiginosos.

Un paisatge meravellós de la Patagònia

Un paisatge meravellós de la Patagònia / Cedida

Eurovacances organitza una ruta de 15 dies el 7 de novembre on podreu gaudir de les glaceres argentines, el Parc Nacional de Torres del Paine a Xile, navegar pels fiords patagònics amb el creuer Skorpios III, travessar el ‘cruce andino’ i visitar San Carlos de Bariloche.

Els secrets d’Oman

Oman és un dels països més meravellosos del món i un dels menys coneguts de la península Aràbiga. Les seves fortaleses, símbol del seu poder com a potència marítima de l’oceà Índic fins al segle XVI, tenen com a teló de fons les impressionants dunes de Wahiba, la reserva marítima de Ras Al Jinz o el massís de Jebel Akhdar.

Oman és un dels països més impressionants del món

Oman és un dels països més impressionants del món / Cedida

Eurovacances organitza una ruta de 10 dies per l’anomenat País de l’Encens on podràs descobrir totes aquestes meravelles.

Descobrir Corea del Sud

Corea del Sud és un dels països asiàtics més desconeguts turísticament, però es tracta d’un indret que val la pena conèixer alguna vegada a la vida. Seül representa tota la modernitat del país i és el seu centre econòmic, cultural i empresarial. Però el país també amaga molts tresors del seu passat que es poden descobrir visitant els diferents temples, pobles tradicionals, castells i fortaleses.

Corea del Sud és un dels països més desconeguts d'Àsia

Corea del Sud és un dels països més desconeguts d'Àsia / Cedida

Eurovacances farà el 14 d’octubre una ruta de 14 dies per Corea del Sud on podreu descobrir un país amb una varietat paisatgística espectacular.

Aprofundir en la cultura japonesa

Japó és un dels països que més atrau als turistes internacionals. La cultura japonesa és, probablement, una de les més conegudes d’Àsia. Tot i això, cal visitar el país conèixe'l de veritat. I a la tardor, com passa a la primavera amb la floració dels cirerers, aquest indret asiàtic s’omple de colors. Aquest cop de tonalitats ocres i marrons.

Els colors de la tardor al Japó

Els colors de la tardor al Japó / Cedida

Eurovacances organitza un viatge de 15 dies a l’octubre al Japó. Una aventura per conèixer Tòquio, descobrir en primera persona l’experiència de viure en un monestir al mont Koya, veure els encants de l’illa sagrada de Miyajima i perdre’s pels Alps japonesos abans de descobrir la màgia del mont Fuji.

Els contrastos de Malàisia i Borneo

Borneo és un dels indrets amb la major biodiversitat del món. És la tercera illa més gran del planeta i té 15.000 espècies de plantes, 3.000 arbres, 420 tipus d’aus i 221 de mamífers. Boscos ancestrals, cims de més de 4.000 metres d’alçada i costes tropicals construeixen un paisatge únic.

Paisatge de Malàisia

Paisatge de Malàisia / Cedida

Eurovacances organitza a l’octubre un viatge de 16 dies per Malàisia i les selves de Borneo. Una aventura que us durà des de Kuala Lumpur, capital del país, fins als Parcs Nacionals de Baku, Gunung Mulu, selves, caps d’arròs i platges.

Paisatges idíl·lics a la Polinèsia

Finalment, si voleu descobrir un altre indret únic a la tardor, la Polinèsia Francesa és ideal. Bora Bora, Papeete, Tahaa, Tahití... noms que evoquen directament el paradís. Eurovacances organitza un viatge de 12 dies a l’octubre per conèixer els seus esculls coral·lins, llacunes turqueses, volcans, platges idíl·liques i fons marins impressionants rodejats de fragàncies tropicals.

Fauna marina de la Polinèsia Francesa

Fauna marina de la Polinèsia Francesa / Cedida

Més informació

Al seu web

Instagram

Girona

Carrer de les Ferreries Velles, 11, Girona

972 22 53 44

Granollers

Carrer Catalunya, 12, Granollers

938 61 12 28

Barcelona

Rambla de Catalunya, 124, Barcelona

934 15 23 00