David Byrne, Damian Jr.Gong Marley, Bugzy Malone, Bomba Estéreo, Izal i Joana Serrat són els primers noms confirmats del Festival Cruïlla 2018, que se celebrarà al Parc del Fòrum de Barcelona el 13 i 14 de juliol, segons han anunciat els organitzadors.

El primer dels noms confirmats, David Byrne, és «un dels artistes que millor representen la idea musical del Cruïlla», segons les esmentades fonts, en referència a una de les primeres estrelles del pop anglosaxó que es va obrir als ritmes llatins i africans, juntament amb Paul Simon i Peter Gabriel.

L'exlíder de Talking Heads compartirà cartell amb el fill petit de Bob Marley, Damian Marley, que torna a Cruïlla després del seu pas el 2015 per presentar el disc Stony Hill, que acaba de publicar.

El grup colombià Bomba Estéreo, que també és conegut pel públic del Cruïlla, tornarà amb la seva renovadora cúmbia digital, mentre que els madrilenys Izal portaran els temes d' Autoteràpia, el disc que veurà la llum a principi del 2018. L'anglès Bugzy Malone serà un dels descobriments d'aquest Cruïlla amb el seu grime d'última generació.