Fira Liberisliber a Besalú

Al llarg del cap de setmana celebració de la fira d´editorials independents Liberisliber amb un centenar de convidats del món de les lletres i la participació de més de 60 editorials.

Fira de l´avellana de Brunyola

Al llarg del dia diverses activitats com sardanes, visita guiada, concursos, havaneres i altres activitats.

Fira gastronòmica a Calonge-Sant Antoni

De les 10 del matí a les 9 del vespre, al Palau Firal de Sant Antoni, celebració de la primera edició de la Fira Gastronòmica de l´Empordà.

Fira de l´all a Cornellà del Terri

Durant el cap de setmana fira de l´all amb una mostra i venda de productes de l'all, degustació del botifall i mercat d'artesania, entre d´altres.

Fira del vehicle d´ocasió a Figueres

De les 10 del matí a les 8 del vespre al recinte firal celebració de la dotzena fira del vehicle d´ocasió amb cotxes revisats i garantits.

Fira ecològica a Navata

A partir de les 10 del matí al nucli antic sisena eco fira amb productes ecològics de Km. O i d´artesania local i comarcal, activitats infantils, tallers, gastronomia i vins, xerrades i altres actes.

Fira Origens a Olot

La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes de qualitat són els principals protagonistes. A la fira, el visitant pot guadir de sessions de cuina en directe que fan reconeguts cuiners, tastar productes de proximitat que ofereixen els expositors, i comprar directament al productor

Fira mercat de la joguina a Olot

A partir de les 10 del matí a la plaça Campdenmàs fira mercat de la joguina un mercat on es poden vendre o intercanviar objectes infantils, juvenils i peces fabricades o creades pels propis participants, que tenen entre 6 i 16 anys. També es recolliran joguines per a la quina benèfica de Nadal de l´Espai Larai, i es farà una acció per recaptar diners per a un projecte solidari.

Fira medieval a Peratallada

Durant el cap de setmana al nucli històric fira medieval amb diverses activitats com xerrades, lluites de cavallers, tallers, espectacles de foc i demostracions, entre d´altres actes dirigits al públic.

Fira de la bruixeria a Sant Joan les Fonts

Durant el cap de setmana al Clot de l´Infern i el Castell Juvinyà fira de la bruixeria amb diverses activitats.

Fira del cistell a Salt

De les 10 del matí a les 8 del vespre al barri vell celebració de la fira internacional del cistell amb presència d´artesans i cistellers, activitats familiars i tallers especialitzats.

Exposició de Flors de Sant Martí de Llemena

Durant tot el dia, 36a exposició de Flors de Sant Martí de Llemena, enguany dedicada a la figura de Ricard Viladesau, «príncep de la tenora», de qui se celebra el seu centenari.

Festa de l'anxova de l'Escala

- A 2/4 de 12 del migdia a la Platja pregó del periodista Màrius Serra i lliurament de l´Anxova d´Or a l´escriptor Martí Gironell.

- A les 12 de migdia a la Platja degustació popular d´anxoves.

- A les 12 del migdia a la Riba cantada d´havaneres amb el grup Oreig de Mar.

Festa de la Cervesa a Platja d'Aro

De 2/4 d´1 del migdia a les 11 de la nit a la plaça del Mil.lenari festa de la cervesa amb estands amb 30 varietats de cerveses i animació musical. Concerts de Bufant Fort Street Band (18.30 h) i Grup Chocolat (20.15 h).

Festa major de Sant Martí Sacalm

- A les 11 del matí al local social presentació de la novel.la «Susqueda. Crònica d´una catàstrofe» de Miquel Fañanàs.

- A 2/4 de 12 del migdia animació infantil a l´entorn de la rectoria amb els Atrapasomnis.

- A 2/4 d´1 del migdia missa a l´església parroquial oficiada per mossèn Josep Isern Oliver i amb acompanyament del cor Cantallops.

- En acabar la missa acompanyament de la coral Osor fins a la plaça de l´Ajuntament i posteriorment arrossada popular.

- A la tarda ball de cloenda amb l´acordionista català-polonès Zdzislaw Grygus.

Ball de Gegants a Amer

A les 12 del migdia, 2n Concurs de Balls de Gegants, amb la participació de colles de Badalona, l´Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Farners, Oliana, La Cellera de ter, Navarcles i Amer.

Dia Mundial dels Ocells a Platja d'Aro

De les 10 del matí a les 2 del migdia, al Parc dels Estanys, diada mundial dels ocells amb diverses activitats com observacions, exposicions informatives sobre ornitologia i ratpenats, tallers de menjadores per a ocells, caixes nius per a ratpenats, exposició de fotografia de natura i visita guiada, entre d´altres.