Un grup d'entre deu i 20 persones, d'ètnia gitana, van fer destrosses ahir a la tarda a la casa del germà de l'homicida que va acabar amb la vida d'un home de 30 anys, d'origen francès, a les portes del cementiri de Figueres. L'habitatge, situat a Santa Logaia d'Àlguema, ha estat vigilat des del passat divendres quan van succeir els fets. No obstant això, el grup, aprofitant el canvi de torn dels Mossos d'Esquadra, van arribar en dues furgonetes, van accedir a l'interior de la casa esbotzant la porta d'accés principal i en cinc minuts van destrossar tot l'immoble. Tot apunta a que el grup estaria format per familiars de la víctima que va morir aquest divendres.

Primeres represàlies pel crim que es va produir aquest passat divendres a Figueres. Aquest dissabte a la tarda, un grup de persones d'entre 10 i 20 individus, van accedir a l'immoble situat a les afores del nucli cèntric de Santa Logaia d'Àlguema i van destrossar tot l'interior de la casa. L'alcalde d'aquest municipi de l'Alt Empordà, David Bahí, ha detallat que les persones eren familiars de l'home francès mort a trets aquest passat divendres al cementiri de Figueres. En aquells moments, a l'interior de l'immoble no hi havia ningú tot i que normalment hi viu una parella amb un infant. Segons ha pogut saber l'ACN els familiars del clan de l'homicida han abandonat la casa i el poble per por a possibles casos de revenja o represàlies.

El grup va fer les destrosses en uns minuts mentre els Mossos d'Esquadra realitzaven el canvi de torn. Bahí ha explicat que aquest immoble ha estat vigilat des del passat divendres quan van succeir els fets. Durant tot el cap de setmana, els Mossos d'Esquadra han realitzat controls als accessos per autopista de Figueres, al barri gitano de Sant Joan i per tota la zona per evitar aldarulls. La gran majoria dels veïns del barri on vivia l'agressor van detallar ahir a l'ACN que estaven "tranquils" i que no patien per "possibles revenges" arran d'aquest crim.