01 de febrer de 2014
01.02.2014

Costes acaba la connexió entre el passeig del Mar i el de Riells

L'Estat ha pavimentat
un tram de litoral de 120 metres i ha enderrocat
uns molls de formigó

01.02.2014 | 00:00
El tram de passeig que s´ha realitzat per connectar els dos espais.

Costes ha acabat les obres de connexió entre el passeig del Mar i el de Riells pavimentant 120 metres més del litoral. Els treballs permetran donar continuïtat a dos punts molt concorreguts. També s'han enderrocat uns mollts de formigó i solàriums. Els treballs han tingut un cost de 40.000 euros.
El passeig del Mar enllaça el centre històric i la zona de Riells on un segon passeig voreja la platja. Entre ambdós hi havia una separació de 120 metres que els vianants es trobaven que no podien fer a peu. El Ministeri de Medi Ambient va atendre la petició de l'Ajuntament donant continuïtat al recorregut i ahir el subdelegat del Govern, Juan Manuel Sánchez-Bustamante va visitar les obres acompanyat del cap de Costes a Girona, Jordi Planella i l'alcalde, Estanis Puig. Planella va explicar que els treballs han consistit en "aixecar un mur armat de 120 metres en el front marítim que va folrat de pedra idèntica a la ja existent a les escales del costat del carrer". S'han enderrocat les petites construccions per a embarcacions.
El subdelegat del Govern va destacar que tot i el limitat pressupost de Costes "volem contribuir a millorar el nostre litoral i ajudar els municipis gironins".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit