El regidor del PSC de Roses, David Beltran, ha decidit passar a no adscrit per desavinences amb la direcció i ha deixat el grup amb només dos edils dels set que hi havia, un dels quals Pilar Piñeiro, encara pendent d'entrar. D'aquesta manera, la formació incrementa a cinc els regidors no adscrits. Beltran havia anunciat fa temps que deixaria l'acta però "les circums?tàncies han canviat molt, tant que després de rebre una trucada amenaçadora d'un dels comissaris polítics de la federació i el tarannà de l'alcaldable ja no hi ha res que m'hi uneixi".

La sagnia al partit va començar amb la dimissió de l'exalcaldessa, Magda Casamitjana, i d'Imma Carrión, que va anar seguida de la de Francisco Martínez, que va al·legar motius professionals. Posteriorment, tres edils més, Carles Ferrer, Francis Martín i Paqui Guijarro van decidir passar a no adscrits i van deixar amb només dos regidors, David Beltrán i Jesús Mínguez, la formació. Posteriorment, ho va fer Jordi Fernández. Les dificultats per trobar substitut van fer que s'hagués de recórrer a persones de fora de la llista i que fins aquesta mateixa setmana no s'hagi sabut qui ocuparà el tercer lloc: Pilar Piñeiro, secretària de l'agrupació local. La polèmica gestió d'aquest afer juntament amb les desavinences amb l'alcaldable i primera secretària del partit, Olga Simarro, han propiciat aquest nou episodi.

La dimissió de l'alcaldable

"Tampoc estic disposat que el meu lloc buit s'ocupi com s'ha fet amb Piñeiro, escollida saltant-se tota regla democràtica", insisteix Beltrán. En aquest sentit, diu que manté la seva petició de dimissió per Simarro i assegura que se?guirà treballant pel municipi "com ho he intentat fer fins ara, el millor que he sabut".