L'Hotel Peralada ha incorporat per a liderar la seva oferta gastronòmica un cuiner que formava part de l'equip del restaurant el Bulli, Xavier Sagristà, que arriba acompanyat com a cap de sala d'un altre deixeble de Ferran Adrià, en aquest cas el cap de sal Toni Gerez. Ambdós han estat als darrers trenta anys a l'Hotel restaurant Mas Pau. Amb les dues incorporacions el grup informa que aposta per esdevenir el referent gastronòmic de la zona amb el Bistro 19, Wine Bar i restaurant gastronòmic, potenciant la cuina de proximitat i de productes arrelats al territori. Destaquen l'oferta gastronòmica de l'hotel amb el Bistro 19 que ofereix una cuina més àgil, mentre el restaurant es basarà en cuina tradicional amb personalitat pròpia. Un nou disseny s'inaugurarà a la tardor.

L'equip de Sagristà i Gerez ha estat 30 anys treballant junts com a cap de cuina i cap de sala i sumiller. En una primera etapa durant gairebé deu anys al taller creatiu d'El Bulli on van guanyar dues estrelles Michelin i el reconeixement de tota la premsa gastronòmica a nivell mundial. Més tard, a l'Hotel restaurant Mas Pau, durant vint anys, on van rebre la seva estrella Michelin que han mantingut, entre altres reconeixements.