15 de juny de 2016
15.06.2016

Campanya "Barris antics, molt per descobrir", a Figueres

El comerç urbà de 32 nuclis antics de Catalunya, entre ells el figuerenc, fan sorteig de regals

16.06.2016 | 07:21
El centre històric de Figueres, amb un ampli teixit comercial.

Figueres s'ha sumat a la campanya "Barris antic, molt per descobrir, molt per oferir", entre els que hi ha 32 poblacions de tot Catalunya. Roses, Besalú i la Bisbal són les altres tres poblacions de les comarques gironines que hi participen. Durant tot aquest mes els clients rebran butlletes per entrar al sorteig de regals. Figueres repartirà 32 premis entre tres guanyadors.

Visites guiades, gastronomia, nits d'hotel, vals descompte o per a espectacles són alguns dels regals que es poden aconseguir comprant als comerços adherits a la campanya. L'objectiu és dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics i donar a conèixer els atractius turístics.

Els establiments del centre històric adherits a la campanya, més de 80 en aquesta edició, estan convenientment identificats amb el cartell promocional. Tots ells entraran en un sorteig i un aconseguirà el premi ofert pel municipi de Mollerussa.

La campanya a Figueres s'ha organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Figueres -a través del Pla d'Intervenció Integral del Centre Històric de Figueres i l'àrea de Promoció Econòmica- i l'Associació Comerç Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook