Els sindicats CCOO i COBAS mantenen la convocatòria de vaga de recollida d'escombraries a Ecoserveis pel proper 12 de desembre malgrat la nova reunió que s'ha celebrat aquest migdia amb el Govern i els grups de l'oposició. Els representants sindicals asseguren que s'ha tractat d'una trobada "política" on ni tant sol s'ha pogut entrar a abordar punt per punt la proposta presentada.

Els convocants de l'aturada diuen que volen continuar negociant i que busquen arribar a un bon acord però acusen el Govern municipal de oferir el mateix discurs que escriu sobre el paper. En aquest sentit, estan convençuts que tot plegat amaga la voluntat de fer acomiadaments i "coaccionar" els treballadors que se subroguin a Fisersa perquè acceptin unes condicions laborals inferiors a les que tenen ara.

D'altra banda, insisteixen que malgrat que se sabia que la concessió acabava aquest any, les negociacions no s'han fet amb suficient previsió i que tot plegat ha conduït a la situació tensa que ara hi ha.

Des del Govern afirmen que la reunió buscava "posar sobre la taula tota la informació i garantir la màxima transparència del procés negociador". Per això, emplacen als sindicats a a continuar les comverses a la Mesa de Negociació. Amb tot, l'alcaldessa, Marta Felip, assegura que cal arribar a un acord i reitera que la proposta que s'ofereix als treballadors va més enllà dels "mínims exigits per llei".