El càmping Las Palmeras de Sant Pere Pescador, ha estat guardonat amb el premi Zoover Gold 2017 que donen amb les seves puntuacions els usuaris d'allotjaments turístics a través d'aquesta plataforma de valoracions i crítiques holandesa.

El propietari del càmping guardonat, Joan Carles Alcántara, ha manifestat que «estem molt contents amb un reconeixement d'aquestes característiques, ja que aquest és donat directament pels mateixos clients».

El premi reconeix la qualitat dels establiments turístics (càmpings, hotels, apartaments, hostals, lodges, etc) a nivell internacional. Els requisits són obtenir una nota igual o superior a 9 amb un mínim de 50 ressenyes anuals. El càmping Las Palmeras ha obtingut la màxima puntuació i és el primer any que rep aquest guardó.

Els aspectes valorats pels usuaris són: l'experiència general viscuda al càmping; la relació qualitat preu; el restaurant; la piscina; els sanitaris i la seva ubicació en el càmping, així com la higiene i si és «children friendly». Aquest reconeixement ajuda als viatgers a identificar els establiments que ofereixen amb regularitat un bon servei i disposen d'unes bones instal·lacions.