Els Mossos van detenir dissabte el conductor d´un vehicle i el seu acompanyant que van fugir dels agents a tota velocitat per Roses a tota velocitat saltant-se semàfors i en contra direcció. Va estar a punt d´atropellar diversos vianants i un ciclista. Va ser interceptat a Pedret i Marzà on es va accidentar tot sol.

Els fets van passar el 22 de juliol quan pels volts de les vuit del vespre els agents que feien tasques de seguretat ciutadana van indicar-li que s´aturés i va fer cas omís fugint. A l´interior del vehicle hi viatjaven tres persones.

Els tres ocupants en van sortir corrents i es van intentar ocultar. Dos d´ells van ser interceptats i detinguts. La investigació continua oberta per localitzar el tercer home escàpol.

En l´escorcoll del vehicle es van trobar 500 euros en efectiu, unes tenalles, un tornavís i diferent documentació aliena a la seva titularitat.

Se´ls acusa d´un delicte contra la seguretat viària, de resistència i desobediència a agents de l´autoritat. L'acompanyant se'l va detenir per atemptat als agents de l'autoritat.