14 de setembre de 2018
14.09.2018

La Guàrdia Urbana de Figueres renova part de la flota de vehicles

Han incorporat cinc nous cotxes patrulla i una furgoneta de Protecció Civil en modalitat de rènting. L'Ajuntament aposta pels models híbrids

14.09.2018 | 01:14
Els nous vehicles es van presentar ahir a Figueres.

La Guàrdia Urbana de Figueres ha incorporat sis nous vehicles a la flota policial. El cos va presentar-los ahir al matí. Es tracta d'una furgoneta Nissan de Protecció Civil equipada amb desfibril·lador i cinc cotxes patrulla: dos Toyota Híbrids patrulla amb kit per a trasllat de detinguts, dos Ford CMax patrulla de cinc places i un totterreny Nissan Qashqai.

Actualment la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana està formada per 18 vehicles, 12 cotxes, una furgoneta d'atestats, una furgoneta de Protecció Civil i 4 motos.

La incorporació d'aquests sis nous vehicles s'ha realitzat en modalitat de rènting gràcies a l'acord amb l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i ha servit per substituir vehicles més antics o amb més ús. El cap de la Guàrdia Urbana ha remarcat la importància de la renovació dels vehicles policials que tenen un ús més intensiu, i també la incorporació de nous vehicles híbrids, contribuint així a una mobilitat més sostenible. Per la seva banda, el regidor de Seguretat i Protecció Civil, Quim Felip, ha destacat el compromís amb la millora de la flota policial i també la de Protecció Civil, que a partir d'ara disposarà d'un nou vehicle completament equipat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook