La XI Cursa de la Dona de Roses, organitzada pel Club d'Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer, se celebrarà diumenge amb la fita marcada d'arribar als 1.500 participants, tot i que estan convençuts que l'èxit està garantit perquè en cada edició han estat moltes les persones que s'hi han sumat.

La cursa de cinc quilòmetres tindrà la sortida a les deu del matí. Fins a una hora abans, hi ha temps per inscriure's i està oberta a tothom. La recollida de dorsals serà al Teatre Municipal.

La sortida i arribada serà a la zona dels espigons i el recorregut seguirà el front de mar passant per l'entorn de la Ciutadella.

Cada participant fa un donatiu de deu euros si es fa anticipadament. Si ho fa el dissabte i diumenge, el preu és de 12 euros. La totalitat de la recaptació aconseguida serà entregada a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Els organtizadors de la cursa de la Dona de Roses han remarcat i agraït que la participació s'ha anat incrementant edició rere edició, superant els mil corredors.