L’Ajuntament de Palau-saverdera destinarà 22.489,06euros a reparar els desperfectes que va provocar el fort aiguat de la matinada del 18 d’octubre a carrers i camins rurals del poble. La mesura es va aprovar a partir d’una proposta de l’equip de govern tramitada per la via d’urgència.

Com que es tracta d’una despesa imprevista, s’han hagut de fer moviments en el pressupost: s’han tret 14.594,93 euros del fons de contingència i 7.894,13 euros que estaven previstos a la partida de «Manteniment d’infraestructures i béns naturals» per poder habilitar la nova partida.

D’aquesta manera, l’equip de govern ha volgut actuar amb rapidesa, per tal que els camins estiguin en bon estat per la imminent temporada de collita d’olives

Concretament, es destinaran 1.103,5 2euros a reparar carrers (Anglaterra, Bèlgica, Dinamarca, Alemanya, Holanda, Av. Catalunya, Ciutat, carretera de la Creu, connexió amb Mas Isach, Av. Mas Oriol, interior de l’escola, carrer de Roses, plaça Major, Montseny, Canigó, Cap de Creus, Rall i Sant Onofre) i 21.385,54 euros a reparar camins (camí de la mina vella, camí de la Murtra, camí del Sacrest, camí de la depuradora, camí del Mas Bartolí i camí vell de Roses).