Un concert dels Catarres es converteix en l'escenari del retrobament d'un antic amor, quan una noia del públic reconeix entre la multitud la seva exparella. Així comença el nou videoclip del seu darrer senzill Una cançó que em parla de tu estrenat ahir a la nit i protagonitzat per dues joves actrius: Milena Smit i la gironina Aida Quintana, nascuda a la Jonquera. La jove ha protagonitzat diversos curtemetratges i recentment ha estrenat l'obra 100 millones de likes a Madrid.

El videoclip barreja passat i present en un viatge a través de la història d'amor de dues noies -interpretades per Quintana i Smit-, que coincideixen en un concert del grup i recorden els moments compartits.

La història reflecteix la lletra de la cançó, que parla de l'inici i el final d'una relació, i evoca un amor d'estiu amb tots els seus ingredients: diversió, platja i joventut. A més, trenca amb l'estereotip de parelles tradicionals en parlar de l'amor entre dues noies, una aposta que permet visibilitzar el col·lectiu LGTBI.

Els Catarres van estrenar ahir a les 22:30 hores el videoclip d'Una cançó que em parla de tu (de l'àlbum Tots els meus principis) amb escenes gravades a Barcelona i Blanes, que ràpidament va sumar milers de visites.