13 de desembre de 2018
13.12.2018
Diari de Girona

Gotanegra, reelegit president de la Federació Catalana de Càmpings

Un dels objectius de l'empresari de Roses és que continuï sent el gran "lobby" català del món del càmping i que integri el màxim nombre d'establiments

13.12.2018 | 12:08
Gotanegra, reelegit president de la Federació Catalana de Càmpings

El president de l'Associació de Càmpings de Girona, l'empresari rosinc Miquel Gotanegra, ha estat reelegit com a president de la Federació Catalana de Càmpings (FCC) en les eleccions celebrades aquesta setmana a Barcelona en el decurs de la seva Assemblea General . La candidatura de Gotanegra era l'única que s'havia presentat i ha comptat amb el suport unànime de tots els associats presents. La FCC agrupa més de 300 establiments, aproximadament el 70% de l'oferta que hi ha a Catalunya.

Gotanegra és al capdavant de l'entitat des de l'octubre del 2014. A més, la nova junta directiva està integrada per: Joan Antón ( president de l'Associació de Càmpings de Tarragona) en el càrrec de vicepresident; Marta Cortina ( presidenta de l'Associació de Càmpings de Lleida) com a secretària; i Montse Arnau ( presidenta de l'Associació de Càmpings de Muntanya i del Pirineu Català) com a tresorera.

Un dels objectius del president reelegit per als propers quatre anys és que la Federació Catalana de Càmpings continuï sent el gran lobby català del món del càmping i que integri el màxim nombre d'establiments. També es vol aconseguir que l'estil de fer vacances i de vida del càmping en contacte amb la natura es faci més popular a Catalunya i poder arribar als nivells d'altres països com Dinamarca (on el 25 per cent de la població és usuària de càmping) Alemanya, Holanda, o Bèlgica .

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook