La plataforma ciutadana Canviem Figueres ja té la nova executiva. Liderada per Xavier Amiel, la persona que es perfila com el candidat a les eleccions vinents, treballa per la confecció de la propera llista electoral.

L'executiva està integrada per disset persones que no són necessàriament les que integraran la llista a les eleccions municipal del 2019. Segons han informat des de la plataforma, "n'hi ha que hi col·laboren, però no aniran a la llista electoral i, d'altra banda, n'hi ha que encara s'hi han d'incorporar".

Des de Canviem Figueres faran un seguiment de les diferents regidories, àrees i serveis que es treballen des de l'Ajuntament.

Es presenten com "una alternativa a la continuïtat dels inoperants partits polítics, que fins ara, han governat la nostra ciutat".

Volen ser la renovació "d'un nou aire que entri a l'Ajuntament" amb un "altre estil de gestionar una nova Figueres, per fer-la una ciutat innovadora, amb personalitat pròpia, culturalment avançada i urbanísticament ordenada, per assolir entre tots una Figueres radicalment canviada".

En la presentació pública diumenge als Porxos de l'Ajuntament van remarcar que "volem trencar definitivament amb la imatge bruta i decadent, que malauradament fa massa temps presenta la nostra ciutat, en gran part responsabilitat dels nostres polítics".