El candidat socialista Pere Casellas ha incorporat a l'equip de campanya el Catedràtic de Tecnologia Frederic Luque i l'advocada Sònia Trilla. Trilla ja va ser regidora durant el mandat 2011-2015 en el govern convergent de Santi Vila, encapçalant les àrees d'Habitatge i Patrimoni.

D'altra banda, Luque és docent, activista i vicepresident de la Societat Catalana de Tecnologia. Ha impulsat iniciatives com les Jornades sobre Programació, Robòtica i Impressió en 3D aplicat a l'educació i és un reconegut especialista en matèria de mobilitat sostenible, accés a les noves tecnologies i Smart city.

Els socialistes defensen que les dues incorporacions en el seu projecte «progressista i transformador» són claus per aportar «el talent, l'experiència i la il·lusió necessaris per dotar-lo amb un perfil transversal i eficient en el qual s'hi pugui sentir identificada gran part de la ciutadania».

En aquest context, Pere Casellas ha incorporat a l'equip de campanya Luque i Trilla, ambdós signants del manifest de suport a la diagnosi de la ciutat de Figueres que proposa Casellas. Aquest mateix document també el van signar dos exalcaldables d'ERC, Albert Testart, i CiU, Maria Àngels Perxa.