L'Audiència de Girona ha jutjat avui al matí un home acusat d'agredir sexualment una dona a Sant Pere Pescador el 2016. Els fets van tenir lloc la nit del 13 de gener. Acusat i víctima es van conèixer en un bar de Figueres i d'allà van anar a un segon local a recollir un amic del processat. Tots tres es van dirigir amb cotxe fins al municipi de Sant Pere Pescador, on l'acusat tenia la seva casa. En un primer moment van deixar l'amic, i just abans d'anar al domicili van estar prenent unes copes i xerrant a la furgoneta d'un parell de coneguts britànics que estiuejaven a la localitat i aparcaven davant de la casa de l'encausat.

Arribat a aquest punt del relat, la versió del presumpte agressor difereix per complet de la de la víctima. Aquesta sosté que van pujar al seu domicili i quan ella va manifestar que volia marxar sense tenir relacions amb ell, aquest la va forçar després de propinar-li una pallissa. També assegura que la va amenaçar amb unes estisores. Segons el relat de la dona, l'acusat la va penetrar vaginalment sense arribar a ejacular a dins seu, i després la va arrossegar "del cabell" escales avall. Ella va intentar demanar ajuda als estiuejants, però aquests no li van fer cas. Finalment, l'home va accedir a portar-la amb cotxe fins a Figueres, però a mig camí en adonar-se que ella estava trucant al 112 la va colpejar a la cara i la va treure del cotxe a la carretera, aproximadament a l'altura del Far. Allà la va recollir un home que va trucar als Mossos d'Esquadra. "M'ha arruïnat la vida" ha assegurat durant el judici, "des de llavors em fa por mantenir relacions sexuals i encara tinc malsons".

Per l'altre costat, l'home ha negat els fets i ha assegurat que les relacions mantingudes van estar dotades sempre de consentiment. "Va ser ella que em va intentar agredir amb unes estisores i em va intentar robar el mòbil i la cartera" va explicar, afegint que la dona "es va posar molt agressiva". L'acusat ha explicat durant la vista que després de conèixer la dona al bar aquesta es va oferir a tenir sexe amb ell per 70 euros. "Vam tenir relacions, i al cap d'una estona em va dir que tenia gana, vaig anar a la cuina a preparar menjar, i quan vaig tornar a l'habitació ja estava vestida" ha relatat, "cap dels dos volíem tenir més relacions". Preguntat per les lesions que presentava ella, l'acusat ha apuntat que en un moment determinat va caure a l'habitació i es va donar un cop contra l'armari. "Mai he agredit aquesta noia, ni a casa ni a fora" ha assegurat.

En un inici la fiscalia demana una pena total de 15 anys de presó. Dotze pel delicte d'agressió sexual, tres més pel de coaccions. L'acusació particular en demana 10 per una agressió sexual i una indemnització de 30.000 euros. La defensa en demana l'absolució.