Castelló d'Empúries donarà el tret de sortida avui al Carnaval amb un cap de setmana d'activitats. 1300 persones inscrites. Hi haurà fins a quatre desfilades. Per avui al vespre s'esperen 22 carrosses i es faran al nucli de Castelló i al d'Empuriabrava. Per a la desfilada infantil es preveu la participació de mig miler de persones.

A dos quarts de deu del vespre comença la Desfilada Nocturna des de Sant Mori passant per l'avinguda Carles Fages de Climent i acabant a l'envelat de la plaça de les Palmeres del Club Nàutic d'Empuriabrava. És la primera de quatre rues i una de les més multitudinàries.

Durant la rua es comptarà amb l'animació de Tramuntakada. Juntament amb Roses, l'Escala o Llançà és una de les més multitudinàries. El fet de no coincidir amb la resta de carnavals més importants ajuda a incrementar la participació. Després de la primera desfilada s'hi haurà un ball amb The Jukebox, Tremendos i Punxadiscos. Castelló organitzat rues als dos principals nuclis, l'històric i la marina. Demà la primera de les rues serà a les quatre de la tarda al centre. La desfilada infantil que acabarà amb animació infantil amb Xiula i xocolatada popular. A les deu del vespre hi haurà desfilada nocturna a Castelló i l'endemà de nou a Empuriabrava. Un dinar de carnaval, lliurament de premis i ball clouran la festa.