L'Embarraca't va dedicar la tercera nit a les versions i va fer ple absolut. Els grups Maruja Limón i l'Orquestra Maribel van pujar a l'escenari de la plaça Europa, i van omplir dimecres el recinte del firal fins la matinada.

El quintet femení de Barcelona Maruja Limón presentava el seu primer disc, Más de tí, en una combinació de flamenc amb els ritmes llatins, la música mediterrània i el pop en un concert que va combinar cançons pròpies amb versions i propostes de ritmes ballables.

El relleu sobre l'escenari de Maruja Limón el va agafar l'Orquestra Maribel, que va fer aixecar el públic al ritme de les millors versions.

Recta final

La tercera nit es va tancar amb l'Embarraca't a vessar i a l'espera de la propera nit de concerts. Serà demà divendres amb Serial Killerz, la combinació d'un DJ amb una bateria que marcarà una sessió contundent en què el rock es fon amb la música electrònica, i els coneguts Doctor Prats. Clouran les festes dissabte Jules, un autèntic fenomen actual, Banda Neón, també de versions, i l'extremenya Bebe.