17 de agost de 2019
17.08.2019
Diari de Girona

Vilajuïga estrena aquest mes les Jornades Culturals i de Lleure

Una exposició és el fil conductor de la programació que s'acabarà el 25 d'agost amb un concert

17.08.2019 | 01:04
Vilajuïga estrena aquest mes les Jornades Culturals i de Lleure

L'Ajuntament de Vilajuïga ha estrenat aquesta setmana el naixement d'unes jornades culturals fins al 25 d'agost. De la mà de diverses entitats ha creat les Jornades Culturals i de Lleure. Entre altres iniciatives, es podrà veure l'exposició Rahola Foto 2019 de la Diputació de Girona a la sala d'actes del Centre Cívic. Mostra 53 fotos presentades per diversos fotoperiodistes al premi.

A banda de l'exposició, que serà el fil conductor d'aquestes jornades i que marcarà l'inici i el final, s'han programat activitats diverses per part de les associacions com, per exemple, una bicicletada nocturna, un contecontes al castell de Quermançó, una quina a la fresca i un sopar popular, entre altres activitats.

Per part de la regidora de Cultura, Roser Ripoll, aquestes jornades «pretenen crear un espai de convivència on compartir, gaudir i fer poble amb els veïns i veïnes de Vilajuïga. És una oportunitat més, ara que ja ha passat la festa major, perquè la gent aprofiti el bon temps per sortir al carrer i participar d'activitats ben diverses». Aquestes activitats es vertebraran al voltant de l'exposició.

Durant les jornades també tindrà lloc la festa de l'escuma i el correfoc que es van haver d'ajornar per la pluja durant la celebració de la festa major. Aquests se celebraran el dissabte, 24 d'agost. L'endemà, es donaran per finalitzades les activitats amb un concert de cloenda per part d'alumnes de música del poble.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook