21 de setembre de 2019
21.09.2019
Diari de Girona

La policia de Figueres tapia un magatzem ocupat il·legalment on es consumeix droga

L'edifici està en mal estat i és perillós per a les persones Han detingut una persona i n'han denunciat dotze per consumir a la via pública

21.09.2019 | 00:34
L'immoble del carrer Sant Antoni, tapiat.

La Guàrdia Urbana de Figueres va localitzar un magatzem ocupat il·legalment i on es consumien substàncies estupefaents situat a la cantonada del carrer Sant Antoni amb Riumors. El cos va ordenar que es tapiessin subsidiàriament les entrades a l'immoble en mal estat.

Segons ha explicat el regidor de Seguretat, Pere Casellas, tenien constància de queixes veïnals relacionades amb aquest espai i un cop la Guàrdia Urbana va inspeccionar-lo, van constatar que estava en mal estat i hi havia risc per a les persones. En l'actuació, es van localitzar tres persones a l'interior que hi consumien drogues. Tots van abandonar l'immoble voluntàriament i una d'elles va dirigir-se a Serveis Socials perquè estudiessin el seu cas.


Denúncies per consum al carrer

D'altra banda, la Guàrdia Urbana ha interposat en un operatiu entre el 16 i el 20 de setembre deu denúncies per tinença o consum de droga al carrer, dues per consum de begudes alcohòliques i una detenció per un delicte conra la salut pública. Casellas destaca que l'operatiu s'emmarca en la «lluita contra els petits delictes». A més, durant l'operatiu els agents també van interposar 12 denúncies per infraccions de trànsit, l'aixecament d'una acta policial per ús fraudulent d'autorització per estacionament reservat per a mobilitat reduïda i una denúncia per embrutiment de la via pública.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook