Una dona va morir i una altra persona va resultar ferida crítica en un xoc frontal entre dos turismes al quilòmetre 373 de la carretera C-31 al terme municipal de Torroella de Fluvià. Els fets es van produir cap a dos quarts de vuit del vespre, quan un Mercedes que circulava per la carretera C-31 va avançar diversos cotxes en línia contínua, un d'aquests un vehicle policial camuflat. El Mercedes, envaint el carril contrari, va acabar xocant frontalment contra un altre cotxe, la conductora del qual va resultar morta.

La persona ferida crítica va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona. A banda, dues persones més van patir lesions de gravetat menor. Una la van portar també al Trueta i l'altra, a l'hospital de Figueres.

El Servei Català de Trànsit va recordar que amb aquesta són 134 les persones que han mort en accident de trànsit des de principis de 2019 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, així com quatre dotacions del Bombers de la Generalitat, que van haver de portar a terme diverses tasques d'excarceració, i també quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, va ser necessari tallar la C-31 en els dos sentits de la marxa i fer desviaments senyalitzats.