El jutge ha ordenat l'ingrés a presó d'un home detingut per dos robatoris en domicilis i un altre en un comerç de Figueres, tots ells perpetrats amb violència, segons informen els Mossos d'Esquadra. El detingut, de 40 anys i veí del municipi, accedia a l'interior dels domicilis, després de forçar les portes dels balcons, mentre els propietaris dormien i robava bosses de mà, diners, carteres, joies i ordinadors portàtils.

Els robatoris van ser comesos el 28 d'octubre i el 6 de novembre, al carrer Pujadas i al carrer Pere III, respectivament. El 4 de novembre, va tenir lloc el robatori en un comerç de la plaça Josep Tarradellas, on el lladre va trencar el vidre del local amb un martell i va robar el calaix de la caixa registradora amb més de 500 euros al seu interior.

En el moment de la detenció, la policia li va confiscar un tornavís, una navalla, una llanterna i diverses joies. El presumpte lladre, que té nombrosos antecedents per fets similars, es troba ja a la presó per ordre del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.