L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha iniciat aquesta setmana les obres de dos trams de voreres que falten per acabar a Empuriabrava i que permeten completar la urbanització pendent en dos sectors. Un a l'avinguda Marinada i l'altre al sector Muga A .

La marina d'Empuriabrava pateix mancances a diversos sectors tant en voreres com en serveis des que es va construir. L'Ajuntament va abordar recentment un tram de la llarga avinguda Marinada i el nou projecte pretén continuar acabant dos sectors més amb la urbanització.

En el cas d'avinguda Marinada resta l'adequació de les voreres i dels desguassos pluvials del tram de Montgrí a Requesens, un total de 700 metres. La part més complicada d'aquesta obra són els desguassos pluvials perquè l'aigua que recullen s'ha d'abocar al canal i en aquest cas ha de fer un llarg recorregut perquè el més proper queda allunyat de la zona. Serà necessari també tallar alguns plataners. El pressupost d'aquest tram és de 900.000 euros i el total haurà tingut un cost d'1.200.000 euros entre les dues fases amb contribucions especials dels veïns. Estarà acabada abans de l'estiu.

Pel que fa al Sector Muga A és una zona també molt transitada per vianants, sobretot a l'estiu. D'aquest sector quedava pendent el carrer Muga des del carrer Fages de Climent fins a Delta Muga. L'obra ha tingut un cost aproximat de 250.000 euros, també amb contribucions especials. Es preveu que l'obra s'acabi d'aquí a 3 mesos.

Totes dues obres milloraran zones que tenen complicacions per acumulació d'aigua.